Biltvätt nära mig

OKQ8 har ett brett utbud av biltvättar för att passa just ditt behov. Vi erbjuder tvättmöjligheter på ca. 230 platser i Sverige. Vill du luta dig tillbaka med en kopp kaffe medan du låter maskinen sköta jobbet? Eller vill du kanske tvätta bilen för hand med egna svampar och rengöringsmedel? Valet är ditt. Vi erbjuder dessutom snabbtvättar där du får tillgång till avfettning, schampo och vax direkt på plats.

Populära städer för att tvätta bilen

Här har vi samlat de fjorton svenska städer som personer söker mest på när de söker på "biltvätt" via Google. Klicka på en stad som intresserar dig, ta reda på vad det finns att upptäcka just där och hitta din närmaste OKQ8-station redan idag. Städerna presenteras nedan i bokstavsordning.

Våra tvättkoncept

På OKQ8 kan du tvätta bilen på tre olika sätt. Välj mellan en automatisk biltvätt som sköter jobbet åt dig eller välj att tvätta på egen hand. I våra Tvätta själv-hallar hittar du hink, matthållare och ett munstycke för högtryck. Du tar med dig egna rengöringsmedel och betalar per minut som du är i hallen. På en del stationer erbjuder vi snabbtvättar där du får tillgång till alla kemikalier du behöver direkt på plats.

I våra automatiska biltvättar kan du välja mellan flera olika program beroende på hur smutsig din bil är. Alla program är kortare än tio minuter, lagom för att hinna ta en kaffe och bulle medan du väntar.

Läs mer om våra tvättkoncept.