OKQ8 Rabattavtal

Här beställer du drivmedelskort från FöretagarFörbundet/Fria Företagares avtal. Bli företagskund hos OKQ8 och välj det bensin- och/eller kreditkort som passar just dina behov. Du får tillgång till Sveriges största stationsnät med mycket bra förmåner på drivmedel och övriga produkter. OKQ8 Företagskort fungerar på OKQ8, Volvo/tanka och Eon: stationer, totalt ca 700 stationer.

På OKQ8 gör vi det möjligt för dig att vara i rörelse. Nästan var tredje station i Sverige är en OKQ8 station, och vi står beredda att ge dig all den service du behöver. Till bilen har vi miljöklassade drivmedel, motoroljor och biltvättar. Hos oss hittar du Sveriges bredaste stationssortiment av lampor, vindrutetorkare och andra förbrukningsartiklar för bilen. Till dig som håller i ratten har vi drycker, god mat, kaffe och mycket annat.

Men vi nöjer oss inte med det. Hos oss kan du också tvätta bilen själv eller i automat. Behöver bilen in till verkstaden hos oss så ordnar vi självklart med en hyrbil under tiden så du kan hålla hjulen fortsatt snurrande. 
 
Vi vill också bidra till att göra din verksamhet lite lönsammare och enklare. Därför har vi kostnadsfria företagskort som kan skräddarsys efter verksamhetens och förarens behov. Och inte minst viktigt, ett administrativt system som gör att du som håller i pengarna får total kontroll och uppföljning av alla kort.

Om du redan har ett OKQ8 företagskort, så skickar du ett mejl till foretagskort@okq8.se med ditt kundnummer för att koppla ditt kort till avtalet.
Annars gör du en nyansökan här:


Ansök om Företagskort


För dig som redan är kund:

Beställ fler kort


Rabatter:

OKQ8 GoEasy Bensin
 43 öre/liter
Etanol/E85
 43 öre/liter
OKQ8 GoEasy Diesel  100 öre/liter
Gas BG 50  35 öre/kg
Gas BG 100  35 öre/kg
Biltvätt
 15%
Trafikprodukter  15%
Smörjolja  15%
Bil- och släphyra  10%

Rabatten är inkl. moms och gäller maj-juni på OKQ8s gällande företagspriser. Aktuellt företagspris finns på www.okq8.se.

 

.