Rabattavtal

Här beställer du ditt OKQ8 företagskort från Glasbranschföreningens avtal.
Du får tillgång till Sveriges största stationsnät med mycket bra förmåner på drivmedel och övriga produkter. OKQ8 Företagskort fungerar på OKQ8, Volvo/Tanka och Eon-stationer, totalt ca 700 stationer.

På OKQ8 gör vi det möjligt för dig att vara i rörelse. Nästan var tredje station i Sverige är en OKQ8-station, och vi står beredda att ge dig all den service du behöver. Till bilen har vi miljöklassade drivmedel, motoroljor och biltvättar. Hos oss hittar du Sveriges bredaste stationssortiment av lampor, vindrutetorkare och andra förbrukningsartiklar för bilen. Till dig som håller i ratten har vi drycker, god mat, kaffe och mycket annat.

Men vi nöjer oss inte med det. Hos oss kan du också tvätta bilen själv eller i automat. Behöver bilen ett besök på verkstaden hos oss så ordnar vi självklart med en hyrbil under tiden så du kan hålla hjulen fortsatt snurrande.

Vi vill också bidra till att göra din verksamhet lite lönsammare och enklare. Därför har vi kostnadsfria företagskort som kan skräddarsys efter verksamhetens och förarens behov. Och inte minst viktigt, ett administrativt system som gör att du som håller i pengarna får total kontroll och uppföljning av alla kort.

Om du redan har ett OKQ8 företagskort, så skickar du ett mejl till foretagskort@okq8.se med ditt kundnummer för att koppla ditt kort till avtalet.

Annars gör du en nyansökan här:

Ansök om OKQ8 Företagskort


För dig som redan är kund:

Beställ fler kort


Rabatter:

Bensin   52 öre/liter 
Etanol  43 öre/liter
Diesel OKQ8  87 öre/liter
Diesel HVO
 87 öre/liter
Diesel Bio+
 87 öre/liter
BioGas 100
 50 öre/kg
BioGas Bas
 50 öre/kg
Gas  50 öre/kg
Trafikprodukter  15 %
Smörjolja  15 %
Biltvätt OKQ8
 15 %
Snabbtvätt
 10 %
Backup  10 %
Rabatterna är inkl moms och gäller på OKQ8s företagspris