Rabattavtal

Här beställer du ditt OKQ8 företagskort från Svenska foders avtal. 
Avtalet gäller också för Örkelljunga Lantmannaaffär, Trollenäs Lantmannaaffär samt Vallåkra Lantmannaaffär.

Du får tillgång till Sveriges största stationsnät med mycket bra förmåner på drivmedel och övriga produkter.
OKQ8 Företagskort fungerar på OKQ8, Volvo/Tanka och Eon: stationer, totalt ca 700 stationer!

På OKQ8 gör vi det möjligt för dig att vara i rörelse. Nästan var tredje station i Sverige är en OKQ8 station, och vi står beredda att ge dig all den service du behöver. Till bilen har vi miljöklassade drivmedel, motoroljor och biltvättar. Hos oss hittar du Sveriges bredaste stationssortiment av lampor, vindrutetorkare och andra förbrukningsartiklar för bilen. Till dig som håller i ratten har vi drycker, god mat, kaffe och mycket annat.

Men vi nöjer oss inte med det. Hos oss kan du också tvätta bilen själv eller i automat. Behöver bilen in till verkstaden hos oss så ordnar vi självklart med en hyrbil under tiden så du kan hålla hjulen fortsatt snurrande.

Vi vill också bidra till att göra din verksamhet lite lönsammare och enklare. Därför har vi kostnadsfria företagskort som kan skräddarsys efter verksamhetens och förarens behov. Och inte minst viktigt, ett administrativt system som gör att du som håller i pengarna får total kontroll och uppföljning av alla kort.

Om du redan har ett OKQ8 företagskort, så skickar du ett mejl till foretagskort@okq8.se med ditt kundnummer för att koppla ditt kort till avtalet.

Annars gör du en nyansökan här:

Ansök om OKQ8 Företagskort


För dig som redan är kund:

Beställ fler kort


Rabatter:

Bensin   45 öre/liter 
Diesel 
 85 öre/liter
Etanol  45 öre/liter
Gas BG 50  42 öre/kg
Gas BG 100  42 öre/kg
Motorolja  10%
Biltvätt
 10%
Snabbtvätt  10%
Rabatterna är inkl moms och gäller på OKQ8s företagspris
 

För att se vilket kort som passar dig och ditt företag finns information nedan. 

 

OKQ8 Företagskort ger dig fina fördelar. Varje dag.

Du får full överblick av alla transaktioner som ni gör hos OKQ8. Företagskortet kan du skräddarsy så det passar din vardag och verksamhet perfekt.

  • Företagskort - Ger dig alla möjligheter
  • Drivmedelskort 1 - Det mesta för bilen och Öresundsbron
  • Drivmedelskort 2 - Alla drivmedel och parkering
  • Dieselkort - Diesel och de mesta för bilen
  • Fordonskort/förarkort - Det mesta till fordonet

OKQ8 Företagskort

OKQ8 Företagskort är ett förmånligt och avgiftsfritt betalkort. Det här kortet hjälper ditt företag att spara pengar och förenklar er administration. Med OKQ8 Företagskort kan du betala alla inköp i våra butiker inklusive hyrbilar. Dessutom kan du använda det till att betala parkeringsavgifter, avgiften för Öresundsbron och i våra kontokortsautomater dygnet runt.

Ansök här ›

OKQ8 Drivmedelskort 1

OKQ8 Drivmedelskort 1 är för dig som vill ha allt till bilen. Kortet gäller för inköp i Sverige av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska, förgasarvätska, glödlampor, säkringar, torkarblad, automattvätt, hyra plats i Tvätta själv-hall, tvättsvamp, bilschampo, avfettning, isskrapor samt snöborstar. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

Ansök här ›

OKQ8 Drivmedelskort 2

OKQ8 Drivmedelskort 2 är för dig som vill tanka och kunna fylla på av det mest nödvändiga i bilen. Kortet gäller för inköp i Sverige av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska och förgasarvätska. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

Ansök här ›

OKQ8 Dieselkort

OKQ8 Dieselkort är för företag som vill begränsa sitt drivmedelskort till att enbart gälla inköp i Sverige av diesel, olja, glykol, spolarvätska, trafikprodukter och biltvätt. Kortet gäller även i många parkeringsautomater.

Ansök här ›

OKQ8 Fordonskort/Förarkort

OKQ8 Fordonskort/Förarkort är för företag med många bilar och olika förare. Fordonskortet förvaras alltid i bilen. Förarkortet är personligt och förvaras av kortinnehavaren. Korten kan bara användas tillsammans vilket ger bra kostnadsuppföljning om det är flera förare som delar bil. Med fordonskortet/förarkortet kan man göra samma inköp som med OKQ8 Drivmedelskort 1. Fordonskortet används vid parkering.

Ansök här ›

OKQ8 Stationskort

OKQ8 Stationskort är för dig som vill att alla inköp sker på en och samma station. Kortet är knutet till en enda station. Det förvaras på stationen och används efter personlig överenskommelse med stationen.

Ansök här ›