Erbjudande till dig som företagare ansluten till Teknikföretagen

Just nu erbjuder OKQ8 10 öre extra i rabatt på drivmedel så passa på att bli företagskund hos OKQ8 och välj det bensin- och/eller kreditkort som passar just dina behov. Du får tillgång till Sveriges största stationsnät med mycket bra förmåner på drivmedel och övriga produkter. OKQ8 Företagskort fungerar på OKQ8, Volvo/tanka och Eon: stationer, totalt ca 700 stationer.

På OKQ8 gör vi det möjligt för dig att vara i rörelse. Nästan var tredje station i Sverige är en OKQ8 station, och vi står beredda att ge dig all den service du behöver. Till bilen har vi miljöklassade drivmedel, motoroljor och biltvättar. Hos oss hittar du Sveriges bredaste stationssortiment av lampor, vindrutetorkare och andra förbrukningsartiklar för bilen. Till dig som håller i ratten har vi drycker, god mat, kaffe och mycket annat.

Men vi nöjer oss inte med det. Hos oss kan du också tvätta bilen själv eller i automat. Behöver bilen in till verkstaden hos oss så ordnar vi självklart med en hyrbil under tiden så du kan hålla hjulen fortsatt snurrande.

Vi vill också bidra till att göra din verksamhet lite lönsammare och enklare. Därför har vi kostnadsfria företagskort som kan skräddarsys efter verksamhetens och förarens behov. Och inte minst viktigt, ett administrativt system som gör att du som håller i pengarna får total kontroll och uppföljning av alla kort.

Om du redan har ett OKQ8 företagskort, så skickar du ett mejl till foretagskort@okq8.se med ditt kundnummer för att koppla ditt kort till avtalet.

Annars gör du en nyansökan här:

Ansök om Företagskort


För dig som redan är kund:
Beställ fler kort


Rabatter:

OKQ8 GoEasy Bensin  47  öre/liter
Etanol/E85
 47  öre/liter
OKQ8 GoEasy Diesel
 84  öre/liter
Gas BG 50 E. ON
 35  öre/kg
Gas BG 100
 35  öre/kg
 Trafikprodukter  10 %
 Smörjolja  10 %
 Biltvätt  10 %
 Backupförsäkring  5 %
 Rabatterna ovan är inkl moms.
 

Rabatterna gäller 1 december till 28 februari 2020. Rabatterna är inkl moms och gäller på OKQ8s företagspris.

Varje gång du besöker OKQ8.se registrerar vi det med hjälp av cookies .

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du här.