Rabattavtal

Här beställer du ditt OKQ8 företagskort från Vismas avtal.

Välkommen till OKQ8, ett av Sveriges största drivmedelsföretag med över 700 stationer runt om i landet. Vi brinner för att hjälpa dig som är i rörelse och erbjuder allt från hållbara drivmedel och tvätt, till smart bilvård och energi. Med ett företagskort från oss får du tillgång till Sveriges största stationsnät samt mycket bra förmåner på drivmedel och övriga produkter. Vårt företagskort fungerar på OKQ8, Volvo/Tanka och Eon-stationer, totalt ca 700 stationer.

 
Om du redan har ett OKQ8 företagskort, så skickar du ett mejl till foretagskort@okq8.se med ditt kundnummer för att koppla ditt kort till avtalet.

Om du är ny som kund gör du din ansökan via Vismas avtal här:

Ansök om OKQ8 Företagskort


För dig som redan är kund:

Beställ fler kort


Rabatter:

Bensin   46 öre/l 
Etanol  42 öre/l
Diesel  83 öre/l
Diesel HVO  83 öre/l
BioGas 100
 45 öre/kg 
BioGas Bas
 45 öre/kg
Trafikprodukter  10 %
Motorolja  10 %
Biltvätt OKQ8  15 %
Tvätthall  10 %
Snabbtvätt  10 %
Gasol OKQ8  10 %
Hyrbil
 10 %
Rabatterna är inkl moms och gäller på OKQ8s företagspris
 

För att se vilket kort som passar dig och ditt företag finns information nedan. 

 

OKQ8 Företagskort ger dig fina fördelar. Varje dag.

Du får full överblick av alla transaktioner som ni gör hos OKQ8. Företagskortet kan du skräddarsy så det passar din vardag och verksamhet perfekt.

  • Företagskort - Ger dig alla möjligheter
  • Drivmedelskort 1 - Det mesta för bilen och Öresundsbron
  • Drivmedelskort 2 - Alla drivmedel och parkering
  • Dieselkort - Diesel och de mesta för bilen
  • Fordonskort/förarkort - Det mesta till fordonet

OKQ8 Företagskort

OKQ8 Företagskort är ett förmånligt och avgiftsfritt betalkort. Det här kortet hjälper ditt företag att spara pengar och förenklar er administration. Med OKQ8 Företagskort kan du betala alla inköp i våra butiker inklusive hyrbilar. Dessutom kan du använda det till att betala parkeringsavgifter, avgiften för Öresundsbron och i våra kontokortsautomater dygnet runt.

Ansök här ›

OKQ8 Drivmedelskort 1

OKQ8 Drivmedelskort 1 är för dig som vill ha allt till bilen. Kortet gäller för inköp i Sverige av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska, förgasarvätska, glödlampor, säkringar, torkarblad, automattvätt, hyra plats i Tvätta själv-hall, tvättsvamp, bilschampo, avfettning, isskrapor samt snöborstar. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

Ansök här ›

OKQ8 Drivmedelskort 2

OKQ8 Drivmedelskort 2 är för dig som vill tanka och kunna fylla på av det mest nödvändiga i bilen. Kortet gäller för inköp i Sverige av drivmedel, butiksförpackade oljor, glykol, spolarvätska och förgasarvätska. Kortet gäller även i de flesta parkeringsautomater.

Ansök här ›

OKQ8 Dieselkort

OKQ8 Dieselkort är för företag som vill begränsa sitt drivmedelskort till att enbart gälla inköp i Sverige av diesel, olja, glykol, spolarvätska, trafikprodukter och biltvätt. Kortet gäller även i många parkeringsautomater.

Ansök här ›

OKQ8 Fordonskort/Förarkort

OKQ8 Fordonskort/Förarkort är för företag med många bilar och olika förare. Fordonskortet förvaras alltid i bilen. Förarkortet är personligt och förvaras av kortinnehavaren. Korten kan bara användas tillsammans vilket ger bra kostnadsuppföljning om det är flera förare som delar bil. Med fordonskortet/förarkortet kan man göra samma inköp som med OKQ8 Drivmedelskort 1. Fordonskortet används vid parkering.

Ansök här ›

OKQ8 Stationskort

OKQ8 Stationskort är för dig som vill att alla inköp sker på en och samma station. Kortet är knutet till en enda station. Det förvaras på stationen och används efter personlig överenskommelse med stationen.

Ansök här ›