OKQ8 Betalkort

Här kan du som har eller tidigare har haft ett OKQ8 Betalkort (grått kort) hitta den information du behöver om villkor, prislistor och hantering av kontoutdrag.

Logga in i internetbanken

Du som har OKQ8 Betalkort har tillgång till vår internetbank. Där finns flera funktioner och självservicetjänster som gör din vardag enklare. Du loggar in med Mobilt BankID eller BankID på kort/fil. Inne i internetbanken får du en bra överblick över dina kort och transaktioner, du kan enkelt se tillgängligt saldo och vid behov kan du spärra ditt kort och beställa hem ett nytt.

Spara tryggt

Om du har pengar insatta på kontot till ditt nuvarande eller tidigare OKQ8 Betalkort har du 1% i sparränta på upp till 300 000 kr. Dina insättningar omfattas av den statliga insättningsgarantin. Det innebär att om OK-Q8 Bank AB försätts i konkurs garanteras du ersättning upp till 1 050 000 kr för din behållning på garanterade konton hos OK-Q8 Bank AB. Ersättningen betalas ut inom tre månader från den dag OK-Q8 Bank försatts i konkurs. Du kan läsa mer om insättningsgarantin hos Riksgälden.


OKQ8 Betalkort avvecklas

På grund av lagkrav och regelverk kommer samtliga OKQ8 Betalkort att avslutas senast 7 juni 2023. Inga kort kommer att fungera för köp efter det datumet. Om du har ett OKQ8 Betalkort har du fått eller kommer snart att få information via brev och/eller i internetbanken. Läs igenom den informationen noga, den förklarar vad som gäller för just dig.

Villkor och prislista

Här hittar du viktig information om OKQ8 Betalkort, så som villkor, prislista och blanketter. 


Aktuella villkor

Allmänna villkor OKQ8 Betalkort

 

Aktuell prislista

Årsavgift 0 kr
Extrakort 0 kr
Kreditränta vid delbetalning 17,45% per år
Effektiv ränta vid utnyttjad kredit 15 000 kr (pappersfaktura) 22,06%
Effektiv ränta vid utnyttjad kredit 15 000 kr (e-faktura) 19,46%
Aviavgift 25 kr
Delbetalningsavgift 25 kr
Valutaväxlingspåslag 2%
Tillgodoränta 1% (upp till 300 000 kr)

Fullständig prislista OKQ8 Betalkort

Prislista fr.o.m. 2023-12-15

 

Blanketter

Politiskt utsatt person (PEP)

Tidigare villkor och prislistor