Sparränta VISA Debit

Du som har ett OKQ8 VISA Debit får en förmånligt sparränta på de pengar du har insatta på ditt kortkonto. Du kan ha upp till 300 000 kr insatta och just nu är räntan 1 %.

Så här sparar du tryggt

Att sätta in pengar

Du behöver sätta in pengar på ditt OKQ8 VISA Debit för att kunna använda det för köp. Det gör du genom en inbetalning via OCR-nummer. Alla uppgifter som behövs för att göra en insättning finns i internetbanken eller på ditt kontoutdrag. Inom ett par dagar finns pengarna tillgängliga på ditt konto.

Insättningsgaranti

Ditt insatta belopp omfattas av den statliga insättningsgarantin. Det innebär att om OK-Q8 Bank AB försätts i konkurs garanteras du ersättning upp till 1 050 000 kr för din behållning på garanterade konton hos OK-Q8 Bank AB. Ersättningen betalas ut inom tre månader från den dag OK-Q8 Bank försatts i konkurs. Du kan läsa mer om insättningsgarantin hos Riksgälden.

Att ta ut pengar

Om du önskar ta ut hela eller delar av ditt insatta belopp är det enkelt och smidigt att få detta utfört. Du kontaktar helt enkelt vår kundservice på tel. 020-65 65 65.