Extrakort och kreditutrymme

Har du redan ett OKQ8 VISA men vill beställa extrakort till familjemedlemmar eller ansöka om ändrat kreditutrymme på kortet? Då hittar du ansökningshandlingarna på den här sidan.

Beställ extrakort

Om flera familjemedlemmar har ett extrakort samlar ni bonus och återbäring tillsammans. Det ger en bra överblick över hela familjens utgifter. Skriv ut och fyll i beställningsformuläret här:

Ändra kreditutrymme

Det kan vara skönt med en extra buffert i vardagen, man vet aldrig vad som händer och vilka utgifter som kan dyka upp. Vill du ansöka om ändrat kreditutrymme på ditt OKQ8 VISA? Skriv ut och fyll i ansökan här:

Byt kort

Har du ett privatkort med betalfunktion hos oss idag och önskar byta till ett OKQ8 VISA? Skriv ut och fyll i ansökan här.

Villkor och prislistor

Självklart gäller de allmänna villkoren och vid var till gällade prislista även om du ändrar din köpgräns eller ansöker om extrakort. Följ länkarna nedan för att komma till en sida där du hittar aktuella villkor samt akutell prislista för OKQ8 VISA och OKQ8 VISA Debit:

Fakta och villkor för OKQ8 VISA ›

Fakta och villkor för OKQ8 VISA Debit

 

Det är några saker som är viktiga att tänka på när du ansöker om extrakort kopplat till ditt konto. Det är huvudkontoinnehavaren som ansöker om extrakort. Den som är huvudkontoinnehavare är betalningsskyldig för samtliga köp som görs med kort kopplade till kontot, dvs även köp gjorda med extrakort.