Elbilsladdning - ladda elbil

Vi vill underlätta för dig som kund att göra mer hållbara val. Därför erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster för att du enkelt och smidigt ska kunna ladda din elbil - både hemma och på vägen. 

Laddning var du än är

Vårt ladderbjudande innebär ett helhetskoncept där du som kund hos oss har möjligheten att ladda din elbil var du än befinner dig:

Vårt erbjudande innefattar laddutrustning, laddboxar, installation och drift samt tillgång till vårt laddnätverk, på och utanför station.

 

Ladda elbil hemma, på arbetsplatsen, på resan

Ladda hemma

  • Kvalitetssäkrade laddboxar och laddstolpar
  • Rådgivning och installation
  • Lösning som uppfyller kraven för statligt bidrag
  • Kompatibel med alla laddbara bilar enligt EU-specifikation

Våra laddboxar

  • Charge Amps Dawn, en komplett laddbox, 22 kW i ett uttag, certifierad MID-mätare och 4G eller Wi-fi för konstant uppkoppling
  • Charge Amps Aura, en komplett laddbox som laddar två bilar samtidigt med upp till 22 kW per uttag
  • Zaptec Go, upp till 22 kW, uppkoppling via 4G, 5 års garanti, en av marknadens minsta laddboxar

App för elbilsägare

Med appen OKQ8 Elbilsladdning får du tillgång till mer än 1200 laddplatser längs vägarna. 

Du får en överblick över vilka lediga laddstationer som finns nära dig, vilken typ av laddning det är samt se din laddhistorik. Du kan välja att registrera dig direkt i appen eller i kundportalen här. Har du en smart hemmaladdbox från OKQ8 kan du koppla även den till appen för smidig styrning av laddning i hemmet. Med appen kan du enkelt övervaka samt starta och stoppa laddningen på distans. 

Ladda ner appen i Appstore

Ladda ner appen i Google Play

OKQ8 blir ledande inom supersnabbladdning

Tillsammans med Skellefteå Kraft etableras just nu 800 laddpunkter på stationerna. Elektrifieringen av den svenska bilflottan går snabbt och behovet att ladda fordonen ökar.

Idag sker laddningen till största del i hemmet, eller på arbetet i avsaknad av publika laddplatser längs vägarna. Framöver kommer dock detta vara avgörande för mobiliteten.

OKQ8 och Skellefteå Kraft har därför börjat etablera supersnabbladdare på fler än 300 stationer runt om i landet de närmaste åren, vilket blir det största och mest omfattande nätverket i Sverige.

företagskort elladdning

Elbilsladdning för företag

Vi vill underlätta för dig som företag att göra mer hållbara val. Därför erbjuder vi en helhetslösning inom elbilsladdare företag som inkluderar rådgivning inom val av drivmedelsförmån, design av lösning samt installation av laddare och drifttjänst. Vi har dessutom en smidig betallösning med OKQ8 Företagskort där du kan samla alla dina drivmedelsköp, både flytande och el, på en och samma faktura.

El som drivmedel

Behovet av snabbladdning utvecklas i rask takt med effektivare batterier, snabbare laddning och bilar med allt längre räckvidd. Elbilsförsäljningen i Sverige har ökat kraftigt och det har kommit ut flera nya elbilsmodeller på marknaden.

Funderar du på att köpa en elbil? För att reda ut vilka typer av elbilar som finns, kostnad ladda elbil, och många andra frågor gällande elbilsladdning har vi samlat all information på ett ställe.

 

Avdrag för installation av Grön Teknik

Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det fungerar på liknande sätt som för rot och rut.

Vill du veta mer?

Ring 020 - 65 65 65

Öppettider 08.30-16.00 alla helgfria vardagar

Eller kontakta oss via vårt formulär. 

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om elbilsladdning.