Ladda supersnabbt

Nu bygger vi tillsammans med Skellefteå Kraft supersnabbladdare över hela Sverige, allt för att fler ska kunna gå över till eldrivet.

OKQ8 Företagskort

Få generösa rabatter och förmåner på drivmedel, tvätt och bilvård. Alla företagskort är kostnadsfria utan extra avgifter.

Smörjmedel

Köp motoroljor, hydrauloljor, transmissionsoljor, fetter och andra smörjmedel på bulk från oss. Vi har brett utbud och högsta kvalitet.

Drivmedel i bulk

Ditt företag måste alltid vara i rörelse, varje dag. Därför finns vi. Vi är en pålitlig partner som erbjuder drivmedel i bulk, snabb service och rådgivning.

IDS

Smartaste och säkraste kortet för dig som är yrkeschaufför och kör tunga fordon. Bra rabatter på drivmedel och automatisk betalning av vägskatt och tullar utomlands. 

IDS

Hyrbil

Brett utbud för alla företagets utmaningar. Från mindre fordon till lastbilar på 20 m3. Har du redan ett hyrbilskonto hos oss? I så fall kan du enkelt boka hyrbil i vår onlinebokning.

Hyrbil företag
Tvättabonnemang företag

Tvättabonnemang

Pris 299 kr/mån (inkl. moms)

Nu kan även du som har ett OKQ8 företagskort skaffa vårt tvättabonnemang. Ladda ned appen OKQ8 och registrera ditt företags tjänstebilar, så får du månadskostnaden på din vanliga kortfaktura.

Leverantör av energi- och mobilitetslösningar

Vår drivkraft är att hjälpa företag att ställa om och satsa på el. Vårt helhetskoncept innefattar marknadsledande laddutrustning, laddboxar, installation och service. Vi erbjuder dessutom en mångfald av energitjänster som till exempel solenergi och energilagring.

OKQ8 Elbilsladdning

Vi har tagit fram ett brett utbud av produkter och tjänster inom elbilsladdning för att kunna skrädddarsy en lösning utifrån ert företags specifika behov.

Solenergi & energilagring

Vi är den trygga partnern inom solenergilösningar för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Vi erbjuder säkra kvalitetsprodukter och hjälper dig hela vägen, från projektering till installation och löpande drift.

Lätt att ladda tungt

Tillsammans med Skellefteå Kraft och Volvo Lastvagnar påskyndar vi elektrifieringen av tung trafik genom att minska avståndet mellan laddpunkterna och öka antalet snabbladdare. Våra supersnabbladdare kommer att finnas på 41 strategiskt viktiga platser fördelat på OKQ8:s och IDS anläggningar samt Volvo Lastvagnars återförsäljare.

Elavtal

Vår samarbetspartner Skellefteå Kraft har ett brett utbud av produkter och tjänster som kan hjälpa er i omställningen och framtidssäkra företaget. 

OKQ8 Körjournal

OKQ8 erbjuder en digital körjournal som är enkel att installera och enkel att hantera. Kom igång på en vecka!

 • Pris från 109 kr (ex. moms) per månad och fordon
 • Hårdvara som enkelt installeras i fordonet säljs separat för 1495  kr (ex. moms)
 • Användarvänlig app (OKQ8 GO) för att ha koll på resorna ingår i priset
 • Eventuell trängselskatt registreras automatiskt för alla resor
 • OKQ8 körjournal kan köpas separat eller tillsammans med OKQ8:s Fleet Management Portal

Tjänster från OKQ8

 • Bilverkstäder på 88 av våra stationer
 • Ser till så att dina originalgarantier gäller
 • Lämna och hämta bilen när butiken är öppen, sju dagar i veckan
Verkstad OKQ8

 • Tvätta på tre sätt: Biltvätt, snabbtvätt eller tvätta själv
 • Våra avskiljare tar hand om all smuts i spillvattnet
 • Alltid ren företagsbil - skaffa OKQ8 Tvättabonnemang med ditt företagskort
Tvätt företag

 • Gäller t.ex. vid en krossad framruta, stöld och inbrott i bilen samt feltankning
 • Dessutom hyrbilsersättning om din bil går sönder
 • Täcker plåtskador och skador på lacken som uppstår vid exempelvis kollision