Drivmedel i bulk

Ditt företag måste alltid vara i rörelse, varje dag. Därför finns vi. Vi är en pålitlig partner som erbjuder drivmedel i bulk, snabb service och rådgivning

Snabba leveranser och brett produktutbud av drivmedel i bulk

Du får snabba leveranser av diesel, etanol - E85, bensin och eldningsolja som håller hög kvalitet och uppfyller alla svenska miljökrav. Skulle dina maskiner vara ute på åkern, i skogen eller på entreprenad levererar vi direkt oavsett var dina maskiner befinner sig i landet. Allt för att du ska kunna hålla hjulen snurrande. Varje dag.

 

Se vårt breda produktutbud av drivmedel

Beställ drivmedel on-line

Begär offert på drivmedel i bulk

 

Våra auktoriserade återförsäljare

Vi samarbetar med noggrant utvalda återförsäljare för att gemensamt tillgodose era behov. Du hittar våra auktoriserade återförsäljare över hela landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Våra tjänster

Automatleverans/ pejlsystem

Tycker du det är jobbigt att beställa drivmedel? Nu är det slut med det! Anslut dig till vårt automatiska system som håller koll på ditt cisternlager och hjälper dig att undvika onödiga driftstopp.

Elektronisk faktura

Du kan få E-faktura direkt i din mail. Vid intresse av kringtjänster, vänligen kontakta business support på nummer 020-656565.

Rådgivning och teknisk support

Önskar du rådgivning eller behöver hjälp på vägen erbjuder vi teknisk support. Ring 08-506 805 40 eller maila till produktteknik

Kundservice

För att förenkla din vardag oavsett om det gäller administration, automatiska leveranser eller vill beställa drivmedel på bulk hjälper vi dig. 

Kundreferenser

Här samlar vi intervjuer och filmer som vi gjort tillsammans med några av våra kunder

Skogqvist Olje & Transport levererar bulkdiesel i Norrland

Vi är duktiga på akuta leveranser. Vår fantastiska personal levererar i ur och skur. Och mina kunder uppskattar att de kan ringa mig och få svar direkt när vi kan leverera diesel.

Dalviks Kvarn levererar diesel, bensin, eldningsolja och smörjmedel.

Ur ett miljöperspektiv är det viktigt att man väljer rätt produkt, att man får en produkt som fungerar ute i fält och är miljövänlig. Det hjälper vi kunderna med, som OKQ8 i sin tur hjälper oss med att få fram. Och jag känner att OKQ8 är intresserade av att utveckla framtidens hållbara produkter.

Vi hjälper gärna till

Kontakta Produktteknik för teknisk service  eller beställ drivmedel via kundservice.

Teknisk rådgivning

produktteknik@okq8.se

08-50680540

Beställning och frågor

020-656565

Allmänna försäljnings-och leveransvillkor

Kontakta Kundservice för allmänna försäljnings-och leveransvillkor.

Ring på 020-65 65 65