Flexibel helhetslösning för din elbil

Vi kan erbjuda alla typer av företag en flexibel helhetslösning inom elbilsladdning som inkluderar allt från produkt, installation och drifttjänst, rådgivning kring drivmedelsförmån samt en smidig betallösning.

  • En heltäckande, driftsäker och kostnadseffektiv lösning för hårdvara och installation – hemma, på jobbet och längs vägen
     
  • Smidig betallösning med allt på ett kort - möjliggör hantering av drivmedelsförmån för enklare administration oavsett om fordonsflottan är elektriskt, hybrid eller fossil

  • Trygga serviceavtal och kunnig kundsupport för rådgivning och support

  • Stort nätverk av laddstationer längs vägarna via appen OKQ8 Elbilsladdning

 

Smidig betallösning

Samla alla drivmedelsköp på ett kort, både flytande och el, och få allt på en och samma faktura. Kortet kan användas på alla enheter, både på arbetsplatsen, hemma och stationen.

Vi hjälper dig med produkt, installation och drifttjänst

Det ska vara smidigt och enkelt för både anställda och besökare att ladda sin elbil. Vi hjälper dig att välja laddlösning samt installationen av denna. När du investerar i en laddlösning från oss kan du dessutom koppla på vår drifttjänst som ger dig tillgång till support, kundservice och statistik.

Frågor och svar om hemmaladdning, tjänstebil-förmånsbil.

Vi hjälper dig att välja rätt drivmedelsförmån

Det finns lite olika lösningar på hur drivmedelsförmånen (delat drivmedel,  komplementsregeln och huvudregeln) ska hanteras när du kör elbil. Med hjälp av drifttjänsten kan du också administrera ersättningen mellan anställd och företaget när de anställda laddar hemma. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att välja rätt lösning utifrån dina och ditt företags behov. 

 

Statligt stöd för investering i elbilsladdare är tillbaka

Klimatklivet för besöksladdare i publik miljö är tillbaka och ett nytt bidrag för icke-publik laddning för till exempel kontorsfastigheter har skapats. Kontakta oss så hjälper vi er genom ansökningsprocessen.

Avdrag för installation av Grön Teknik

Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det fungerar på liknande sätt som för rot och rut.

Vill du veta mer?

Ring 020 - 65 65 65

Öppettider 08.30-16:30 alla helgfria vardagar

Eller kontakta oss via vårt formulär.

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren.