Laddbox hemma för anställda

Vi erbjuder installation och driftsättning av laddboxar hemma hos anställda. Med en uppkopplad laddbox från oss tillsammans med något av våra företagskort Business Basic El eller Fuel Plus El, finns möjligheten att hantera drivmedelsförmån på ett smidigt sätt.


Vill du veta mer?

Ladda snabbt och säkert hemma

Genom att installera en laddbox hemma hos era medarbetare blir det möjligt att erbjuda en helhetslösning som gör det enkelt och smidigt att ladda bilen på hemmaplan och därmed kunna hantera drivmedelsförmån. Vill du veta mer? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

* = obligatoriska fält

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du här.

Lösning för drivmedelsförmån

Med en laddbox från OKQ8 och något av företagskorten Business Basic El och Fuel Plus El finns möjligheten att på ett smidigt sätt hantera drivmedelsförmån. Tack vare vår lösning får arbetsgivaren en möjlighet att sätta ett pris/ersättning för hemmaladdningen och när den anställde sedan blippar företagskortet vid laddning kommer kostnaden in på kortfakturan. Den anställde blir därefter ersatt av OKQ8 genom inbetalning på angett bankkonto varje månad.

Business Basic El

Med företagskorten Business Basic El och Fuel Plus El kan ni enkelt samla alla drivmedelsköp, både flytande och el, på en och samma faktura. För att aktivera laddning på någon av våra eller våra partners publika laddare blippar du kortet på laddstationen. Kortet går även att blippa på din uppkopplade hemmaladdbox från OKQ8 för smidig hantering av drivmedelsförmån.

Avdrag för installation av Grön Teknik

Om du ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det fungerar på liknande sätt som för rot och rut.

Vill du veta mer?

Ring 020 - 65 65 65

Öppettider 08.30-16:30 alla helgfria vardagar

Eller kontakta oss via vårt formulär.

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren.