Billig bilförsäkring

Letar du efter en billig bilförsäkring? Läs mer om vårt erbjudande och hitta en försäkring som passar dig. Välkommen!

Har du frågor eller vill jämföra oss mot din bilförsäkring du har idag. Ring oss på 020-65 65 65.

Bilförsäkring

Det är inte bara en bilförsäkrings månadspremie som avgör om den i slutändan blir billig eller inte. Om olyckan skulle vara framme behöver du ofta betala en självrisk och dessa kan variera från bolag till bolag. Om du väljer att teckna halvförsäkring eller helförsäkring hos oss har du möjlighet att teckna OKQ8 BackUp Plus, ett tillägg till din bilförsäkring som täcker det mesta som kan hända längs vägen och som kan göra livet med bilen billigare.

Teckna bilförsäkring på beta.OKQ8.se


Tilläggsförsäkring

OKQ8 Backup Plus kostar från 125 kr per månad och kan ge dig upp till 3 000 kr i självriskersättning om olyckan skulle vara framme. Försäkringen täcker allt ifrån stöld och motorskador till nyckelförlust och feltankning. Dessutom ingår assistans vid driftstopp, ersättning vid punktering samt mycket annat. Läs mer om försäkringen lite längre ned på sidan.

Mer om BackUp Plus

Slipp självrisken med OKQ8 BackUp Plus

Med vår unika tilläggsförsäkring BackUp får du ett komplement till din ordinarie bilförsäkring. Den täcker det mesta som kan hända längs vägen och kan ge dig upp till 3 000 kr i självriskersättning om olyckan skulle vara framme. Försäkringen kostar från 125 kr per månad och har ingen bindningstid.

Våra mer omfattande bilförsäkringar

Helförsäkring

Om din bil är helförsäkrad har du möjlighet till ersättning för alla skador som kan drabba din bil. För dig som vill känna dig helt trygg.

Halvförsäkring bil

Ett bra komplement till den lagstadgade trafikförsäkringen och innebär att du kan känna dig trygg på vägarna.

Läs mer om fördelarna och jämför bilförsäkring.

Självrisk bilförsäkring

Självrisken i en bilförsäkring är den kostnad du som försäkringstagare betalar om du råkar ut för en olycka med din försäkrade bil.