Intervju med Jesper

Station - OKQ8 Skå

Hur kändes det att spela elgitarr på stationsplan?

Det var kul och kändes avslappnat. Jag tänkte att det skulle vara mer press men filmteamet var nöjda och glada med låten jag skrivit. Redan från start kände jag att det var väldigt avslappnat. Kul att få spela musik – det är ju min grej. Det kändes bra.


Hur länge har du spelat gitarr?

Vad blir det? Sju och ett halvt år nu.


Vad fick du för respons av alla runt omkring dig?

Macken jag jobbar har mycket stammisar som kommer tillbaka och känner igen en, så de var glada. Det var en glad förvåning att se mig stå där och spela musik. Det var en sida de inte av mig förut men de var stöttande. Mellan pauserna kom det fram folk och gav mig komplimanger för mitt spelande och sjungande. Sen är det ju ett bra samtalsämne när de kommer nästa gång!


Blir du igenkänd av kunderna?

Ja absolut. Varje dag jag jobbar är det uppemot femton till tjugo personer som känner igen mig från reklamfilmen. Det har mycket med att göra att det står OKQ8 Skå i början och det fångar deras uppmärksamhet och så ser de mig stå och spela så kopplar de ihop det. Lokalt har man ju blivit lite av en kändis, om man säger så. Och jag ser inget negativt med det. Trevliga människor som ger mig komplimanger för mitt spelande, det är inget mer än så.


Har du något kundmöte du håller extra varmt om hjärtat?

Jag vet inte riktigt. Allting handlar ju egentligen om korv och kaffe. Det jag kan tänka på är en herre som kom in och ville köpa kycklingkorv men vi hade inga klara så sa han att han kunde köpa den kall. En stammis. Han bor väl ute på ön antar jag. Han brukar komma in och då skojar vi lite om det. Han hade även sett mig på TV och gillade låten jag spelade!


Vad är det bästa med OKQ8 Skå?

Personalen, definitivt. Jag älskar mina kollegor och skulle inte kunna tänka mig att arbeta utan dem.


Slutligen, varför borde man bli medlem på OKQ8?

För att om man ändå ska tanka och köpa grejer på sin resa och går in på OKQ8 eftersom det finns över hela Sverige så får man ju pengar tillbaka ¬och det kostar ju ingenting. Så även om man inte använder det hela tiden varje dag, varje vecka, varje månad så borde man ändå skaffa ett medlemskap – det kostar inget att ha men det är positivt när man väl använder det.