Intervju med Manuel

Station - OKQ8 Bäckebol

Vad är det bästa med att jobba på OKQ8?

Det bästa är att jag får göra det jag tycker är roligt, som att prata med kunder och ta hand om stationen. Jag tycker om att städa och göra den fin, och att hjälpa till med att tvätta bilar. När kunden är nöjd och glad då blir man själv glad.


Har du något speciellt minne från din tid på OKQ8?

Jag blev så glad när Jenny-Ann (säljchef OKQ8 Bäckebol) kom tillbaka. Vi är gamla arbetskompisar från förr i tiden och hon var borta i några år på andra stationer. Så då blev jag riktigt glad när hon kom tillbaka. Hon och jag har många bra minnen tillsammans!


Vilken är din favoritmat på stationen?

De är nog faktiskt vår Club Sandwich med mangoraja sås. Sen så har vi vår hamburgare också, det är ju en klassiker. Den är väldigt god!


I filmen får man se dig och din fina vespa. Hur gör du för att ta hand om den?

Den är ganska enkel att ta hand om, det är nästan som en moppe så man behöver inte göra så mycket med den. Det är det som är så himla bra med den. Men när den är smutsig så går jag och tvättar den i tvätthallen, med vanligt bilschampo och sedan lite avfettning. Sen spolar jag av den och så torkar jag den ren.


Har du några tips på utflyktsmål kring OKQ8 Bäckebol?

Ja här på hisingen finns ju Ramberget. Uppe på berget där har man utsikt över hela Göteborg. Där uppe har jag varit några gånger, det är underbart. Där uppe kan man ta det lugnt, det är ett väldigt fint område.


Skulle du kunna tänka dig att vara med i en till film efter det här?

Ja, kanske om det blir en succé det här? Men det lär ju bli en succé det här.


När kunden är nöjd och glad då blir man själv glad.