Hyra bil i Gävle

Boka in en bilsemester och upptäck Gävle. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hos OKQ8 i Gävle kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8 i Gävle kan du enkelt boka hyrbil efter dina önskemål och krav. Hyr en smidig liten bil för en minisemester för två, en rymlig kombi för en bilsemester med familjen eller en generös minibuss med plats för upp till 9 personer.

Kontakta någon av våra OKQ8-stationer så berättar vi mer om vår biluthyrning.


Foto: visitgavle.se

Fakta om Gävle

Det var vid tolvslaget under nyårsnatten som Gävles främsta kändis brann ner för första gången. Sedan dess har det blivit en stor attraktion och tradition att beskåda halmbocken på Slottstorget som hamnat i Guiness rekordbok ett par gånger. Men Gävle bjuder på mycket mer än så, här finns bland annat vildmarker, båthamnar och fängslande museum.

Snus-Majas tomt är en bra startpunkt för dig som vill uppleva Gamla Gefle med anor från 1700-talet. Här hittar du också ett vandrarhem, en kaffestuga och restaurang Söderhielmska Gården. Vill du hyra en bil och vill upptäcka omgivningarna rekommenderar vi ett besök till Böna Fyrmuseum, Brandbilsmuséet i Gysinge och Brandmuséet Sandviken.

Tre heta tips till dig som vill uppleva Gävle är Furuviksparken, Sveriges Järnvägsmuseum och Sveriges fängelsemuseum. Ett annat sätt att utforska Brynäs hemstad är att ta en tur ut till Gävle Skärgård för att paddla kajak, fiska eller fågelskåda.

Med en hyrbil från OKQ8 kan du planera in en minisemester i Gävle. Våra bilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Vi erbjuder smidiga småbilar, mellanstora bilar, kombibilar samt lastbilar. När du ska hyra bil i Gävle hittar du OKQ8 Biluthyrning hittar du på Brynäsgatan strax utanför centrala Gävle.

Här kan du hyra bil i Gävle

Gävle Brynäsgatan
Brynäsgatan 54
802 88 Gävle
026-18 95 00