Hyra bil i Göteborg

Boka in en bilsemester och upptäck lilla London. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hyr bil per timme
 

Upptäck våra bilpooler

från 99 kr/tim

Våra bilpooler i Göteborg ger dig samma frihet som att äga en bil men med större flexibilitet och lägre kostnad. Hyr bil snabbt och enkelt per timme i Göteborg.


Upptäck OKQ8:s Bilpool


Hos OKQ8 i Götebrg kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8 i Göteborg kan du enkelt hyra bil efter dina önskemål och krav. Vi erbjuder en smidig, liten hyrbil som är lagom för en roadtrip på tu man hand, en rymlig kombi för en bilsemester med barnen eller en ännu rymligare minibuss med plats för upp till 9 personer, så att fler kan följa med på resan.

Kontakta oss så berättar vi mer om vår biluthyrning i Göteborg.


Boka bil nu

Fakta om Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad och är känd för att ha nordens största nöjespark, blå spårvagnar och en speciell typ av humor. Staden, som även kallas ”Lilla London”, erbjuder spännande museum, nervkittlande upplevelser och en enastående natur.

För dig som gillar fart och fläkt finns här Sveriges största betongpark för skateboard, inlines och BMX. Eller varför inte göra ett besök på Universeum – ett science center för hela familjen. Vill du hellre ha en avkopplande semester rekommenderar vi en tur ut till sagolika Göteborgs skärgård.

Upplev allt vad Göteborg har att erbjuda med en hyrbil från OKQ8. Våra bilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar. OKQ8 Biluthyrning finns på fyra platser i Göteborgsområdet så du behöver sällan åka långt när du ska hyra bil i Göteborg. Hitta din närmaste station och boka din hyrbil redan idag!

Foto: Stendahls

Här kan du hyra bil i Göteborg

Bäckebol
Transportgatan 6
422 46 Hisings Backa
Tel: 031-52 07 20


Partille G:A Kronvägen
Gamla Kronvägen 94
433 38 Partille
Tel: 031-44 44 14


Västra Frölunda Bärnstensg
Bärnstensgatan 3
426 52 Västra Frölunda
Tel: 031-29 58 00


Västra Frölunda Ängkärrsv.
Ängkärrsvägen 4
426 77 Västra Frölunda
Tel: 031-29 44 10