Hyra bil i Karlstad

Boka in en bilsemester och upptäck staden där solen alltid skiner. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hos OKQ8 i Karlstad kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8 i Karlstad kan du enkelt hyra en bil som lever upp till dina önskemål och krav. Vi kan till exempel erbjuda en smidig bil för en långhelg för två, en rymligare kombi för en bilsemester med barn eller en rymlig minibuss med plats för upp till 9 personer om ni är ett helt gäng som ska iväg.

Boka din hyrbil online, eller kontakta OKQ8-stationen på Höjdgatan så berättar vi mer om att hyra bil i Karlstad.


Foto: Karlstads kommun

Fakta om Karlstad

Vid Vänerns kant ligger universitetsstaden där solen alltid skiner. Karlstad var under vikingatiden en viktig handelsplats men idag är det kaffe, poesi och strålande väder som kännetecknar staden. Vill ni se en stjärna är ett besök i Zarah Leanders hemstad Karlstad ett måste och vid Klarälvens strand hittar du det ståtliga operahuset Wermland Opera.

Karlstads stadspark har fått namnet Mariebergsskogen och ligger strax utanför centrum. Här finner du friluftsmuseum, lekplatser, minigolf, badplats och trivsamma skogspartier. I Djurparken Lillskogen finns kaniner, får, kossor, getter och andra svenska lantdjur och på Naturum kan du lära dig mer om den svenska faunan.

Om vädret inte är det bästa rekommenderar vi ett besök till ”Kusten” på Hammarö. Här kan du njuta av sol och värme året om på en inomhusanläggning som erbjuder sandstränder, bryggor och sjöbodar oavsett väder och vind. På Hammarö finns också ett skärgårdsmuseum och en golfbana.

Med en hyrbil från OKQ8 kan du planera in en minisemester i soliga Karlstad. Våra bilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar. Du kan hyra en bil på OKQ8 Biluthyrning som finns på två platser i Karlstad. Hitta din närmaste station och boka hyrbil hos oss redan idag!

Här kan du hyra bil i Karlstad

Karlstad Höjdgatan
Höjdgatan 1
654 68 Karlstad
Tel: 054-690 690