Hyra bil i Lund

Boka in en bilsemester och upptäck studentstaden Lund. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hyr bil per timme
 

Upptäck våra bilpooler

från 99 kr/tim

Våra bilpooler i Lund ger dig samma frihet som att äga en bil men med större flexibilitet och lägre kostnad. Hyr bil snabbt och enkelt per timme i Lund.


Upptäck OKQ8:s Bilpool


Hos OKQ8 i Lund kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8 Biluthyrning i Lund kan du enkelt boka hyrbil efter dina önskemål och krav. Du kan hyra en smidig, liten bil för en minisemester eller en rymlig kombi för en roadtrip med familjen.

Kontakta någon av våra OKQ8-stationer så berättar vi mer om att hyra bil i Lund.

Fakta om Lund

Lund är en av landets främsta studentstäder och präglas av medeltida arkitektur, kulturhus och körsång. Den välkända domkyrkan i staden invigdes 1145 och räknas som en av Sveriges främsta besöksmål. Med sin beundransvärda historia som sträcker sig tusen år tillbaka i tiden är Lund väl värt ett besök.

Vi rekommenderar en lärorik utflykt till Vattenhallen Science Center med spännande workshops, experiment och utställningar. Ett annat resmål är friluftsmuseet Kulturen där du kan ta del av kulturhistoria med inslag från medelåldern fram till 1930-talet. Kom och upplev Barnens dag och Spökkväll eller var med och fira högtider och traditioner på gammalt vis.

Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil och planera in en minisemester i Lund. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två så kommer du att hitta rätt bil hos oss. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar. OKQ8 Biluthyrning hittar du på Kung Oscars Väg i centrala Lund. Kontakta eller besök vår station och hyr en bil i Lund redan idag!


Foto: Lunds Domkyrka / Kristina Strand Larsson

Här kan du hyra bil i Lund

Lund Kung Oscars Väg
Kung Oscars Väg 14
222 37 Lund
Tel: 046-211 73 95