Hyra bil i Borås

Boka in en bilsemester och upptäck textilstaden Borås. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige.

Hyr en bil som passar dina önskemål och behov

Hos OKQ8 på Hultagatan i Borås kan du enkelt boka hyrbil för att upptäcka denna historia textilstad. Vi erbjuder en smidig, liten bil för en minisemester för två eller en rymlig kombi för en bilsemester med familjen. Kontakta vår OKQ8-station i Borås så berättar vi mer om vår biluthyrning.


Foto: Fredrik Malmlund

Fakta om Borås

Borås är en välkänd stad i mode- och textilsammanhang världen över. Här finns Sveriges främsta skolor inom textildesign och staden är dessutom Nordens största postordercentrum med många välkända företag och distributörer. Staden vid Viskan är dessutom en kulturpärla utan dess like, och det du mot förmodan inte hittar här kan du hitta inom en timmes resa.

En promenad genom Borås stadskärna är en konstnärlig upplevelse med målningar, skulpturer och installationer i det offentliga rummet. Här finns också en mängd gallerier, ateljéer och konstutställningar. Borås har med sin konstnärliga ådra blivit en av Sveriges främsta städer för just uttryck, oavsett om det sker med hjälp av tavlor och skulpturer eller med banbrytande mode.

När du besöker Borås får du såklart inte missa ett besök på Textilmuseet och Textile Fashion Center. Ett annat måste är Mölarp kvarn invid Viskan. Forsarna här har anor från 1500-talet och i området finns hällkista, gravfält och ett naturreservat. För barnfamiljerna rekommenderas ett besök på Navet Science Park. Här får alla, stora som små, en chans till att experimentera med naturvetenskap, matematik och teknik.

Med en hyrbil från OKQ8 kan du upptäcka kulturpärlan Borås. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två i mysiga Kiruna. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar. OKQ8 Biluthyrning hittar du på Hultagatan strax utanför centrala Borås. Kontakta stationen och boka hyrbil hos oss redan idag.

Här kan du hyra bil i Borås

Borås Hultagatan
Hultagatan 9
507 50 Borås
Tel: 033-15 60 50