Hyra bil i Visby

Boka in en bilsemester och upptäck Gotlands hjärta du med. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige. 

Hos OKQ8 i Visby kan du enkelt hyra en bil som passar dina önskemål och behov

Vi kan till exempel erbjuda dig en smidig mindre bil för en minisemester för på tu man hand, en rymlig kombi för en bilsemester med familjen eller en lastbil till flyttlasset. Kontakta någon av våra OKQ8-stationer så berättar vi mer om vår biluthyrning på Gotland.


Foto: Kerstin Klint, Gotland.net

Fakta om Visby

Här i rosornas och ruinernas stad samlas turister och politiker varje år. Alldeles intill den anrika ringmuren ligger Almedalen där den årliga politiksveckan hålls och som lockar tusentals besökare. Förutom det bjuder Visby på en kärleksstig, Trojaborg, raukar och ett flertal ruiner. 

Strax norr om Visby ligger den välkända Lummelundagrottan med en enastående historia som tar dig miljontals år tillbaka i tiden. För de yngre finns även Fenomenalen Science Center och Kneippbyn Sommar- & Vattenland.

Boka in en bilsemester och upptäck Gotlands hjärta du med. Med en hyrbil från OKQ8 kan du uppleva friheten med en bil på en ny spännande plats i Sverige. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar. OKQ8 Biluthyrning finns på Kung Magnus Väg i centrala Visby så kontakta stationen direkt eller förhandsboka online när du ska hyra bil på Gotland.

Här kan du hyra bil i Visby

Visby Kung Magnus Väg
Kung Magnus Väg 12
621 45 Visby
Tel: 0498-21 27 96