IT Servicedesk medarbetare till OKQ8 Scandinavia

Placering: AVESTA

Sista ansökningsdag: 2020-01-07

Jobbeskrivning

Gillar du att jobba i ett högt tempo samt att hjälpa människor? Trivs du med att jobba mot uppsatta mål och resultat? Då kanske du är vår nya medarbetare på OKQ8 IT Servicedesk i Avesta. Vi söker nu en engagerad och resultatdriven IT servicedesk medarbetare som värdesätter att hjälpa användare och att ge service lika mycket som vi! Vi har en tillsvidaretjänst att erbjuda i vårt team.

Som IT servicedesk medarbetare kommer du primärt ha daglig kontakt med våra kontorsanvändare över telefon och genom vårt ärendehanteringssystem, Servicenow. Du kommer hantera beställningar, support och agera koordinator för inkommande beställningar och incidenter. Din roll kommer vara att hjälpa våra kontorsanvändare med IT support och IT beställningar.

Vi söker

Vi söker dig som har en personlig mognad och social kompetens att kunna arbeta med olika sorters människor. Du ska vara driven och gillar att jobba mot uppsatta mål. Du är engagerad i ditt arbete och gillar att jobba både i team och självständigt. Stresstålighet är en annan viktig egenskap då vi tidvis jobbar under högt tryck med ordrar och support.

Det är meriterande om du har erfarenhet från IT servicedesk och support. Du får gärna ha erfarenhet av att jobba med ITIL som ramverk, men det är inget krav. Eftersom du är IT supportens röst utåt ser vi gärna att du har arbetat med kundvård, support och att du är van att hantera människor via telefon. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift, om du behärskar danska så är det ett plus.

På OKQ8:s kontor i Avesta är vi ca 60 medarbetare och sitter i trivsamma lokaler alldeles intill Dalälven. Våra värderingar öppen och ärlig, kundfokus, snabbt och smidigt samt kompetens präglar vårt dagliga arbete. Du har dina närmsta kollegor i lokalerna men tillhör organisatoriskt OKQ8 Scandinavia IT som finns i både Stockholm och Köpenhamn. Då IT är ett stort område och support är hjärtat i IT så har du stora möjligheter att utvecklas inom vår organisation.

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 7/1 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Gunnar Björkander på 070 392 60 30 alternativt gunnar.bjorkander@okq8.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR Business Partner Teresia Schönberg på teresia.schonberg@okq8.se alt 070 168 07 95. Vi intervjuar löpande och vill göra dig uppmärksam på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!  

Vi erbjuder

Livet med OKQ8 Scandinavia

• Modiga ledare - Vårt mål är en kultur där ledare vågar fatta beslut, delegerar ansvar och har tillit till sina kollegor.

• Flexibelt arbetsliv - Vi är flexibla i både tanke, handling och rörelse. Vår inställning är att vi kan arbeta var som helst och förflyttar oss när det finns behov.

• Familj och fritid - En sund balans mellan arbete och fritid tror vi är avgörande för såväl välmående och ett effektivare arbetsliv. Vi vill möjliggöra ett liv där familj och en aktiv fritid kan kombineras med arbete och karriär.

• Utveckling och talang - Utveckling på alla nivåer är en del av vår företagsstrategi. I vår värld är det en fördel att våga utmana sig själv att prova något man inte kan. Det är så vi hittar nya talanger internt.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Om oss

OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och ett av marknadens starkaste företagserbjudanden tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden.

Ansök idag

Bli en del av vårt team

Om oss

Om du inte redan gjort det så uppmanar vi dig att besöka våra karriärsidor där du kan läsa mer om vad vi erbjuder som arbetsgivare, våra karriärvägar, och inte minst lära känna några av våra fantastiska medarbetare.

Jobba hos OKQ8 Scandinavia

 

 

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn uppdaterar vi aktiviteter och nyheter för dig som karriär- och arbetssökande.