Projects & System Coordinator till OKQ8 Scandinavia

Placering: STOCKHOLM

Sista ansökningsdag: 2020-01-08

Jobbeskrivning

Vi söker en Projects & System Coordinator som kommer arbeta med den dagliga driften och utvecklingen av OKQ8s ERP system MS Dynamics AX 2009 och Edicom. Har du erfarenhet från en motsvarande roll och är nyfiken på att bli en del av QKQ8 Scandinavia?

I rollen som Projects & System Coordinator är du ansvarig för samtliga processer i ERP MS Dynamics AX 2009 och Edicom. Du tillhör B2B Sales divisionen inom OKQ8 Scandinavia och är länken mellan verksamheten, IT-avdelningen samtidigt som du agerar kravställande gentemot leverantörerna. Vidare är du ledande i de uppgraderings- och migreringsprojekt som berör systemen samt supporterar och faciliterar workshops för användarna. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Du kommer att arbeta från vårt kontor i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

• Säkerställa att samtliga flöden fungerar i daglig drift
• Inhämta god förståelse för verksamhetens behov och säkerställa systemutveckling
• Ansvarig för funktionalitet av priser och prislistor, samt rapporter som finns i systemet
• Säkerställa att aktuella flödesskisser finns väl dokumenterade
• Analysera och finna sammanhang för att kunna tolka data i systemen
• Ansvar för verktyg för databashantering och rapportgenerering

Vi söker

Vi söker dig som arbetat med ERP-system i minimum 2 år och besitter god teknisk förståelse, samt har ett stort intresse för IT. Vidare har du en högskoleutbildning från Universitet eller Yrkeshögskola. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl engelska som svenska. Du besitter också goda kunskaper inom integrationsprojekt.

Du är en kommunikativ och strukturerad person som med din analytiska förmåga säkerställer en väl fungerande systemdrift samtidigt som systemen inom ditt ansvarsområde anpassas till att fungera väl ute i affären.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Academic Worq. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Academic Works rekryteringsteam via ste01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15036879. Vi arbetar med löpande urval, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

Livet med OKQ8 Scandinavia

• Modiga ledare - Vårt mål är en kultur där ledare vågar fatta beslut, delegerar ansvar och har tillit till sina kollegor.
• Flexibelt arbetsliv - Vi är flexibla i både tanke, handling och rörelse. Vår inställning är att vi kan arbeta var som helst och förflyttar oss när det finns behov.
• Familj och fritid - En sund balans mellan arbete och fritid tror vi är avgörande för såväl välmående och ett effektivare arbetsliv. Vi vill möjliggöra ett liv där familj och en aktiv fritid kan kombineras med arbete och karriär.
• Utveckling och talang - Utveckling på alla nivåer är en del av vår företagsstrategi. I vår värld är det en fördel att våga utmana sig själv att prova något man inte kan. Det är så vi hittar nya talanger internt.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.


Om oss

OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och ett av marknadens starkaste företagserbjudanden tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden.

Ansök idag

Bli en del av vårt team

Om oss

Om du inte redan gjort det så uppmanar vi dig att besöka våra karriärsidor där du kan läsa mer om vad vi erbjuder som arbetsgivare, våra karriärvägar, och inte minst lära känna några av våra fantastiska medarbetare.

Jobba hos OKQ8 Scandinavia

 

 

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn uppdaterar vi aktiviteter och nyheter för dig som karriär- och arbetssökande.