Redovisningsassistenter till OKQ8 – sommarvikariat

Placering: VÄSTERÅS

Sista ansökningsdag: 2020-02-20

Jobbeskrivning

Vill du sätta dina teoretiska kunskaper på prov och även i praktiken få lära dig mer om redovisning? Har du stort kundfokus och strävar efter att ge kunden bästa servicen och högsta kvalitén på leveranser? Sök då tjänsten som redovisningsassistent i sommar!
I rollen som redovisningsassistent på Shared Service varierar arbetsuppgifterna från arbete med kund-och leverantörsreskontra, löpande bokföring, anläggningsregister till delar av månadsrapporter. I rollen ingår även att säkerställa att redovisningen sköts enligt lagkrav och god redovisningssed. Du förväntas leverera enligt tidplan och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

En av dina viktigaste arbetsuppgifter är att bidra till ständig effektivisering av våra processer och att aktivt delta i våra effektiviseringsprojekt.

Vi söker

Vi söker drivna redovisningsassistenter som kan bidra med energi och stort kundfokus till OKQ8. Tjänsterna är vikariat under sommaren med möjlighet att fortsätta arbeta extra under höstterminen och/eller under vårterminen innan sommarvikariatet påbörjas.

För att lyckas i rollen vill vi att du är öppen och ärlig samt att du har en naturlig känsla för att utveckla och behålla goda relationer mot såväl kunder som kollegor. Du är en person som aktivt delar med dig av din kunskap och kompetens som bidrar till att utveckla verksamheten. Du har ett bra samarbete med dina kollegor och arbetar aktivt med att upprätthålla en hög nivå på levererad service. Du utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och strukturerat sätt.

Vidare har du god kommunikationsförmåga, erfarenhet av service samt goda kunskaper i MS Office. Du har läst minst ett år på Ekonomprogrammet och är intresserad av att läsa inriktning redovisning och revision.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du har stor möjlighet att påverka utvecklingen av redovisningsarbetet på OKQ8 och hos övriga kunder!

Du kommer tillhöra avdelningen Shared Service inom OKQ8 med placeringsort Västerås. Vårt kontor ligger centralt och på kontoret är vi ca 70 stycken medarbetare.

Har du några frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Linda Winberg Florén, Head of Shared Service, via 08-506 800 00 alt Linda.winberg@okq8.se. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Teresia Schönberg via 070 168 0795 alt teresia.schonberg@okq8.se

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, dock senast 20 februari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Livet med OKQ8 Scandinavia

• Modiga ledare - Vårt mål är en kultur där ledare vågar fatta beslut, delegerar ansvar och har tillit till sina kollegor.

• Flexibelt arbetsliv - På OKQ8 Scandinavia arbetar vi tillsammans för att nå våra mål, det är så vi får de bästa resultaten. Vi är flexibla i både tanke, handling och rörelse. Vår inställning är att vi kan arbeta var som helst och förflyttar oss när det finns behov.

• Familj och fritid - Att ha en sund balans mellan arbete och fritid tror vi är avgörande för vårt välmående. Vi tror även att det gör oss mer effektiva när vi arbetar. Som arbetsgivare vill vi möjliggöra, och uppmuntra till, ett liv där vi kan kombinera familj och en aktiv fritid med arbete och karriär.

• Utveckling och talang - Utveckling på alla nivåer är en del av vår företagsstrategi. Det vill säga, bli bättre på vad du är bra på – men prova även gärna något nytt. I vår värld är det en fördel att våga utmana sig själv att prova något man inte kan. Det är så vi hittar nya talanger internt.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Om oss

OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och ett av marknadens starkaste företagserbjudanden tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden.

Ansök idag

Bli en del av vårt team

Om oss

Om du inte redan gjort det så uppmanar vi dig att besöka våra karriärsidor där du kan läsa mer om vad vi erbjuder som arbetsgivare, våra karriärvägar, och inte minst lära känna några av våra fantastiska medarbetare.

Jobba hos OKQ8 Scandinavia

 

 

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn uppdaterar vi aktiviteter och nyheter för dig som karriär- och arbetssökande.