Sommartid är återbäringstid

Nu när sommaren är här vill vi även passa på att ge dig som är OK-medlem några extra fina erbjudanden förutom återbäring och sommarbonus. En ännu bättre sommar helt enkelt.

Medlemstidningen - På väg genom Sverige

I senaste numret av vår medlemstidning På väg genom Sverige hittar du massor av spännande läsning om resande i Sverige i sommar, bilpooler, obemannade butiker och sommaräventyr. Självklart även fylld av fina medlemserbjudanden.
Trevlig läsning!

Lokala avvikelser kan förekomma. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Tilläggsförsäkra dina fordon

Just nu erbjuder vi 25 % rabatt på försäkringspremien de tre första månaderna när du tecknar någon av våra tilläggsförsäkringar OKQ8 BackUp för personbil, MC & moped eller husvagn & husbil, gäller till och med 15 augusti 2023.
Med våra tilläggsförsäkringar kan du känna dig extra trygg på vägarna i sommar och slipper oroa dig för en dyr självrisk om något skulle hända.

Mer till dig

Erbjudanden från våra partners. Vad sägs om 1 000 kr rabatt på en resa till Kanarieöarna eller ett sommarkit till stranden. Behöver bilen besiktigas hittar du en fin rabatt till det.

Missa inte dina kupongerbjudanden

Dina kuponger hittar du i utskicket som du har fått på posten eller i Kivra. Dessa erbjudanden gäller mot inlämnande av kupong på OKQ8-stationer t.o.m. 31/8 2023. Lokala avvikelser kan förekomma. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Få ut mer av ditt OK-medlemskap

En bättre sommar med OKQ8 VISA

Det finns många fördelar med att skaffa ett OKQ8 VISA. Betalar du hela semesterresan med ditt kort ingår en kompletterande reseförsäkring. Du kan också välja om du vill handla först och betala sen eller sätta in pengar på kortet i förskott. Du får dessutom bonus på köp som du gör utanför OKQ8.


  • 0 kr i årsavgift
  • Bonus på köp utanför OKQ8
  • Kompletterande reseförsäkring
  • 0,75% i sparränta

Sommarbonus

Som tack för att du är OK-medlem vill vi ge dig en extra sommarbonus. Därför dubblar vi värdet på din återbäring när du handlar för den på någon av våra bemannade stationer. Du som har fått återbäring har fått samma värde i sommarbonus. Du löser in sommarbonusen tillsammans med återbäringen på valfri bemannad OKQ8-station.

Medlemspris på hyrbilar

Som OK-medlem får du 5 % rabatt på hyrbilar.
Rabatten gäller alla våra personbilar, minibussar och lastbilar när du bokar online.
Identifiera dig som medlem på stationen vid utlämningstillfället.

Inte OK-medlem? Ingen fara, det blir du enkelt i bokningen.

De nya supersnabbladdarna

Antalet elbilar växer så det knakar så infrastrukturen för laddstolpar måste byggas ut för att möta efterfrågan på laddning. Därför etablerar vi nu Sveriges största nätverk för supersnabbladdare tillsammans med Skellefteå Kraft. Målet är att minst 300 stationer längs vägarna, från norr till söder, får laddare till 2026.
  • Totalt ska 800 laddpunkter byggas på våra stationer i Sverige.
  • Laddeffekten ligger på 150 kW, jämfört med 50 kW i drivmedelskedjans befintliga snabbladdare.
  • 150 kW betyder att bilen är redo för avfärd igen redan efter 20–30 minuter, beroende på bland annat batteriets storlek, befintliga status och hur många som laddar på samma stolpe.
  • Etableringen av nätverket med supersnabbladdare görs i samarbete med Skellefteå Kraft.

Så läser du ditt återbäringsbesked

Här hittar du information om hur du läser ditt återbäringsbesked.

Har du frågor?

Klicka på nedan länk för att komma till de vanligaste frågorna och svaren gällande återbäringsbeskedet.

Nu förbättrar vi vår sophantering

Återvinning av 50% av allt avfall och 100% återvinning av all plast. Det är två av målen för ett stort nationellt projekt som nu har inletts.

För att uppnå våra mål om återvinning och hjälpa medlemmar och kunder att källsortera på stationerna har vi sjösatt ett ambitiöst projekt som ska se över avfallshanteringen i hela organisationen. Några av målen med projektet är:

100% källsortering på stationer och kontor under 2023
50% av allt avfall till återvinning 2025
100% av all plast på stationerna till återvinning 2030