Butiken

Hos oss hittar du alltid något gott! Frukost, lunch eller en god fika på vägen?
Nybakade bullar, smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och Fairtrademärkt kaffe.
Passa på att ge bilen extra omtanke och kolla lufttryck, byt ut eventuella lampor och torkarblad. 
Allt för en säkrare och trevligare körning!

Mat och dryck

Vi på OKQ8 erbjuder ett brett sortiment av mat och dryck. Här hittar du hållbart kaffe av högsta kvalitet och kanelbullar till den fikasugne, och mackor, sallader och korv till den hungrige.

Receptfria läkemedel

Känner du dig hängig eller besväras du av allergi? På våra stationer hittar du receptfria läkemedel för olika typer av besvär.

Tjänster och service

För oss är det viktigt att kunna underlätta vardagen för dig som bilist. Vi på OKQ8 kan tack vare våra samarbetspartners erbjuda våra kunder alltifrån kontantkort till tågbiljetter.

Nöje, spel och lotter

Känner du att du har turen på din sida? Då kan ett tips vara att besöka en av våra stationer. Vi på OKQ8 är återförsäljare av Svenska Spel och säljer ett stort utbud av lotter. Vissa butiker är även återförsäljare av ATG.

Hem och fritid

Vi på OKQ8 har som tradition att anpassa vårt sortiment efter säsong. Därför kan du köpa såväl badringar som isskrapor hos oss. Vi säljer även gasol året om.

Bilvårdsprodukter OKQ8

Produkter för bilen

Hos oss hittar du ett stort utbud av bilvårdsprodukter. Vi erbjuder oljor, lampor, torkarblad, tvättprodukter och mycket mer.