Smörgåsar och sallader

Är du hungrig? Vi har ett stort utbud av goda och mättande smörgåsar, baguetter, wraps, ciabattor och fräscha sallader. Här kan alla hitta sin favorit.

Sandwich

Vad sägs om en nybakad ciabatta fylld med svensk kycklingfilé, hickoryrökt kycklingbacon och krispig sallad? För att göra det goda ännu godare toppar vi med en smakrik caesardressing.  

 

På menyn hittar du alltid klassiska baguetter med olika matiga fyllningar. Vi bakar och gör i ordning nya goda smörgåsar flera gånger om dagen, just för att du alltid ska få en riktigt fräsch och god smörgås.

 

Sallader

Krispiga, matiga och fräscha. Hos oss finns det verkligen en sallad för alla smaker. I vårt stora utbud kan du bland annat hitta en smakrik vegansk sallad, en kycklingsallad och en klassiker med räkor.

Wraps

En god wrap är aldrig fel när hungern tränger sig på. Vi erbjuder flera olika fyllningar, så det är lätt att hitta sin favorit. Prova våra smakrika wrap från Picadeli. 

Frukost

Nybryggt kaffe, smörgåsar, croissanter och juice.

En godare morgon börjar hos oss.

Välj bland våra goda frukostfavoriter.

Fika

Vi är det perfekta stoppet för dig som är kaffe- och fikasugen.

Riktigt gott, 100% hållbart odlat, kaffe från Starbucks.
Dessutom erbjuder vi alltid ett stort utbud av nygräddade bakverk.

Välkommen in på en fika!

Dagens rätt

69 kr varje dag i veckan!

Varje dag har vi specialpris på dagens rätt. Det finns såklart även ett vegetariskt alternativ.

69 kr inklusive 50 cl dryck, kaffe + 10 kr.

 

Bilsmart mat

Vi på OKQ8 erbjuder god och fräsch mat för dig som är på språng. Prova våra butiksbakade ciabattas och frukostfrallor, i en mängd olika varianter, eller en fräsch sallad att ta med. Med våra smarta förpackningar slipper du dessutom kladd och smulor i bilen!

Vi på OKQ8 vill att det ska finnas något för alla. Därför gör vi, på de flesta av våra stationer, våra smörgåsar i butiken- flera gånger om dagen. Det ger en härlig fräschör och ett trevligt varierat utbud. Kom in och testa en Club Sandwich eller ett vegetariskt alternativ med tomat och Mozzarella.

OKQ8 strävar efter att vara en god vän på vägen för människor i rörelse. Nu hjälper vi våra kunder att ladda med den perfekta maten för tillfällen då de är i farten som både är gott och är enkelt att äta.