Extrakort och kreditutrymme

Har du redan ett OKQ8 VISA eller ett OKQ8 Betalkort, men vill beställa extrakort till familjemedlemmar eller ansöka om ändrat kreditutrymme på kortet? Då hittar du ansökningshandlingarna på den här sidan.

Beställ extrakort

Om flera familjemedlemmar har ett extrakort samlar ni bonus och återbäring tillsammans. Det ger en bra överblick över hela familjens utgifter. Skriv ut och fyll i beställningsformuläret här:

Ändra kreditutrymme

Det kan vara skönt med en extra buffert i vardagen, man vet aldrig vad som händer och vilka utgifter som kan dyka upp. Vill du ansöka om ändrat kreditutrymme? Skriv ut och fyll i ansökan här:

Byt till OKQ8 VISA

För dig som redan har ett OKQ8 Betalkort, men önskar byta till ett OKQ8 VISA så att du kan använda kortet för köp utanför OKQ8 och få bonus.

Villkor och prislistor

Självklart gäller de allmänna villkoren och vid var till gällade prislista även om du ändrar din köpgräns eller ansöker om extrakort. Innehavaren av extrakortet förbinder sig att i alla avseenden följa de villkor som gäller för kortet. Följ länkarna nedan för att komma till en sida där du hittar aktuella villkor samt akutell prislista för OKQ8 VISA och OKQ8 Betalkort:

Fakta och villkor för OKQ8 VISA ›

Fakta och villkor för OKQ8 Betalkort ›

 

Det är några saker som är viktiga att tänka på när du ansöker om extrakort kopplat till ditt konto. Det är huvudkontoinnehavaren som ansöker om extrakort och extrakortsinnehavaren måste ha fyllt 18 år. Den som är huvudkontoinnehavare är betalningsskyldig för samtliga köp som görs med kort kopplade till kontot, dvs även köp gjorda med extrakort. Extrakortsinnehavaren förbinder sig dock att i alla avseenden följa de allmänna villkoren för kortet.